Let's connect!
Fish to Fish Media

Fish to Fish Media is een creatief digitaal productiehuis dat meer vertelt dan alleen het verhaal.

Content op maat

Content op maat

Content is overal, video’s in alle soorten en maten. Met onze jarenlange expertise op verschillende digitale platformen, kijken we daarom altijd hoe we het verschil kunnen maken. Maar ook met wie. Met zorg kiezen we keer op keer de allerbeste voor een project. Van regisseur tot cameraman, van editor tot art director. De juiste professionals op de juiste opdrachten.

Kort en helder proces

Natuurlijk wil een opdrachtgever zich bezighouden met zijn product. De rest is bijzaak. Die bijzaak nemen wij daarom graag uit handen. Onze in-house producers maken daar zelfs hun hoofdzaak van. Dat houdt het hele productieproces kort en helder voor onze klanten. Binnen no time leveren we de juiste deliverables aan. Of het nu gaat om een Instastory only format of een crossmediaal concept. Precies wat er past bij het doel van de opdracht.

Kort en helder proces
Elk verhaal zijn eigen kanaal

Elk verhaal zijn eigen kanaal

Video’s kunnen nog zo mooi zijn, maar als niemand ze ziet, schiet het niet op. Gelukkig hebben we een enorm netwerk aan YouTubers, vloggers en bloggers. Op die manier kunnen we onze klant altijd matchen aan de juiste influencer om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Per campagne blijven we kijken naar welke koppeling het beste klopt.