Let's connect!
Onze diensten

Vraag vrijblijvend offerte aan

Klik hier

Wij werkten eerder voor

"

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Videocontent is de meest effectieve manier om uw merk of dienst te promoten. Wij van Fish to Fish Media houden het productieproces simpel en helder van tekentafel tot eindproduct. Dagelijks consumeren we tientallen video’s waarvan er altijd maar een paar in ons brein blijven hangen. Wij hebben ons ten doel gesteld video’s te maken die te allen tijde worden herinnerd. Elk product heeft zijn eigen unieke verhaal en we zijn erin gespecialiseerd het verhaal van uw merk of product in bewegend beeld te vertellen. Maatwerk op basis van uw wensen. Een andere prioriteit is een zo effectief mogelijk productie proces. Vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft behoudt u inzicht in alle processen zodat u op de hoogte blijft van wat wij over uw merk vertellen. Door onze ervaring weten wij wat jouw merk nodig heeft om daadwerkelijk impact te hebben.

 

Reclame video

Een reclame video is een perfect middel om jouw product of dienst bij potentiële klanten aan te prijzen. Belangrijk is hierbij dat je duidelijk in hoofd hebt wat je precies wil vertellen. Fish to Fish Media helpt je graag bij het beantwoorden van deze vraagstukken om deze vervolgens om te zetten in video waardoor jouw klant niet meer om je heen kan!

Lees meer
Reclame video
Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo kan helpen om jouw boodschap, zowel intern als extern, nog effectiever te laten landen. Belangrijk is hierbij is om vooraf een duidelijk doel te bepalen. Wij helpen graag met de productie en doorvertaling naar een toffe, duidelijke video.

Lees meer

Youtube Agency

Heb jij een tof Youtube-kanaal en ben je toe aan een volgende stap? Dan helpen wij jou graag verder. Van management tot productie, wij helpen je graag bij de groei van jouw kanaal.

Heb jij bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij Youtube gerelateerde vragen, wil je meer commercieel samenwerkingen of ruggespraak over welk kant je op moet met je kanaal? Wij zijn er om je te helpen.

Youtube Agency
Wij helpen je graag verder

Wij helpen je graag verder

Vraag vrijblijvend een offerte aan