Fish to Fish Media is een creatief digitaal productiehuis.

Content op maat

Content is overal, video’s in alle soorten en maten. Met onze jarenlange expertise op verschillende digitale platformen, kijken we daarom altijd hoe we het verschil kunnen maken. Maar ook met wie. Met zorg kiezen we keer op keer de allerbeste voor een project. Van regisseur tot cameraman, van editor tot art director. De juiste professionals op de juiste opdrachten.

In 2018 heb ik Fish to Fish Media BV officieel ingeschreven bij de KVK. Vanaf mijn 11e was ik op TV te zien en door de jaren heen begon het produceren mij veel meer te interesseren dan alleen een scriptje volgen als presentator. De manier waarop jonge makers, die geen kans kregen op TV, toch hun eigen kanaaltje startte op Youtube en daarmee hun publiek bereikte intrigeerde meteen. Je bedenkt een idee, pakt een camera erbij, plakt dat in een edit en daarmee is het hele productie proces in beeld gebracht. Geen moeilijk uitgeschreven draaiboeken, regisseurs of anderen die iets te zeggen hebben over het eindproduct. Me, myself and I. De Youtubers gaan de wereld veroveren. Toen ik eind 2017 in aanraking kwam met Mastermilo82 en hij mij vroeg of ik hem wilde helpen zijn kanaal verder te laten groeien bedacht ik me geen moment. Ik wist niet hoe, maar het ging lukken.
Nog geen drie jaar later bereikt hij miljoenen unieke mensen per maand en behoort hij tot de top onder de Youtubers. Naast Mastermilo82 begeleiden en zijn we het management van meerdere Youtube kanalen. Alle kanalen die we begeleiden bevinden zich in een niche markt. Van auto’s verbouwen tot aan knikkeren. In de snel veranderende digitale content wereld merkte ik los van de Youtubers dat er veel vraag was naar content. Geen speelfilms of dure drama series, maar gewoon snelle, goede content voor een goede prijs. Inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben we mooie campagnes geproduceerd voor ING, RedBull, Defensie, Stibbe en nog veel meer. Ben je benieuwd naar meer van onze verhalen of wil je meer weten over het Youtube wereldje? Schroom niet om contact op te nemen!

Groetjes, Sascha